Боса нога главу чува, ципела је …

Један од најдеструктивнијих изума у људској историји је обична ципела. Ципела је један од највећих криваца зашто људи обољевају  од инфламаторних, аутоимуних и других болести.

Најновија научна истраживања показују да, посебно гумени, ђонови комплетно блокирају све електроне који штите и хране читаву планету па тако и нас саме. Када станемо на земљу босоноги, посебно ако станемо на камен, ми смо брзином светлости испуњени слободним електронима које нам планета великодушно даје  стално, свакога дана и ноћи. Онога тренутка када обујемо ципеле, све престаје. Комплетно престаје комуникација са Земљом и ми смо изоловани.

Постоји један ефикасан начин да се поново успостави та веза између електрона из Земље и нас људи, а то је ходање босоног.

Земљин електомагнетни омотач је толико јак да када станемо  на земљу, аутоматски нас испразни од статичког електрицитета који  се накупи у нама од наших мобилних телефона, ај-подова, камера, компјутера, бежичних телефона… Довољно је да,  ходате босоноги    по земљи, седнете на камен, скочите у море, језеро или реку петнаестак минута дневно и да будете заштићени  Земљиним природним елетронским омотачем. Људи ходају око нас одвојени   од стварности и са мислима у облацима. Наравно,  зато што нису приземљени,  између њих и Земље је ђон.

 

  Др Слађана Велков

 

Не знам само како бисмо преживели зиму али лети ко воли нек изволи.

Advertisements
Categories: Идеје | 4 коментара

Кретање чланака

4 thoughts on “Боса нога главу чува, ципела је …

  1. svaki dan seam bos po sat vremena to je prava stvar

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: