Семенке кајсије (марелице) убијају ћелије рака без штетних нуспојава

Од пријатељице сам добила мејл следеће садржине, сувише је себично да информације заджим само за себе, па вам га у целини  прослеђујем.

Јесу ли семенке кајсије  природни извор супстанце која убија ћелије рака без уништавања здравља и ударца по џепу пацијената? Есенцијални састојак зове се  л е а т р и л или витамин Б17. Ако у овом има истине, зашто се за ту  информацију не зна? Зашто су изјаве људи који су излечени или који су излечили друге цензурисане или су они чак и затварани. Можда има нешто у њиховим тврдњама?

Имајте на уму да индустрија која се бави раком, према реалним проценама, располаже годишње са преко 200 милијарди долара широм света. Постоји много различито позиционираних удружења у склопу те индустрије који би остали без посла кад би пресушили извори новца заједно са објавом  вести да су се појавили јефтинији, много мање штетни и много ефикаснији лекови који су уз то и лако доступни.

Велике фармације једноставно би нестале.

Семнке плодова зрелих кајсија или марелица, уз 2-3 дана сушења на Сунцу, након тога их разбијате исто као и бадеме, у средини семнке кајсије се налази укусно меснато језгро које личи на прави бадем.

Осушена месната језгра кајсија, као што смо рекли личи на бадеме. Можете их јести колико хоћете, укусне су и здраве и можете их чувати као и бадеме целу годину.

Шта је заправо леатрил или Б17?

1952. биохемичар Др Ернст Креб (Ernst Krebb Jr.) из Сан Франциска , закључио  је да је рак метаболичка реакција тела на  лошу исхрану и да би храњиве материје које недостају у модерној човековој исхрани могле бити кључ за превладавање рака. Његово истраживање довело је до споја пронађеног у преко 1200 јестивих биљака које налазимо у природи. Тај спој је  а м а г д y л и н .

Припадници племена Хунза, спремају и суше кајсије, ништа се не баца, месо кајсије и семенке се суше, све се једе (осим тврде коштице). Ово је једини народ на свету који никада није имао ни један случај рака!!!!

Амагдyлин је нађен у највећим концентрацијама и заједно са неопходним ензимима – у језгру семенке  кајсије. Познато је да примитивно племе Хунза конзумира велике  количине  језгри из семенки кајсија. Тврда кора се разбије да би се дошло до мекане језгре. Није познат ниједан случај рака међу припадницима тог племена…икада. И живе дуго и здраво. Леатрил је произведен једноставном екстракцијом амагдyлина из меке језгре семенке кајсије, прочишћен и  концентрисан.

Амагдyлин је нитрилосид. Нитрилосиди су тешки за класификовање јер, налазе се у храни, а сами по себи нису храна. Као и нитрилосид, амгдyлин структуром наликује  групи Б витамина па га је др. Креб назвао Б17, с обзиром на то да је дотад било изоловано 16 витамина из Б групе.

Др Креб је убризгао себи леатрил да би био сигуран да нема  токсично дејство. Провео је даљња испитивања  на животињама и културама у лабораторију и закључио је да леатрил мора бити делотворан у лечењу рака. Успут, стандард Америчке агенције за лекове  и храну (ФДА) за сигурност лекова познат је и као ЛД50, где ЛД представља смртоносну дозу (lethal dose), а 50 је проценат  лабораторијских животиња отрованих тестним  лековима до те мере  да умиру.

Док год је постотак убијених животиња испод 50%, ФДА ће за такав лек издати одобрење!

Будући да се леатрил добија директно из храњиве супстанце  коју  налазимо у природи, а није произведен хемијски у лабораторији, немогуће га је патентирати. И наравно, није отрован. Другим речима, као што је случај са свим природним материјама које исцељују, велико фармацеутско царство  и АМА (American Medical Association) не могу се обогатити ни на рачун ове супстанце, ни  на рачун дугорочних нуспојава насталих  дуготрајним коришћењем  овог лека.

Постоји више сведочења оболелих од рака који су се излечили само жваћући велике количине семенки кајсије.

Семенке су конзументима много доступније од леатрила који је ФДА забранила 1971. године. Леатрил је тешко, али не и немогуће, произвести. Семенке су заправо мекане, бадемасте језгре горкастог укуса  смештене унутар тврде коштице. Користе се тако да се мекане језгре ваде из тврде коштице. У сваком случају, доступне су и нису скупе.

Како делују?

Амагдyлин садржи 4  материје- две  врсте глукозе , бензалдyхид и  цијанид. Цијанид и бензалдyхид  су отрови  ако се нађу отпуштени или ослобођени  као чисти молекули, невезани у  друге молекуларне формације. Много врста хране садржи цијанид, али је та храна сигурна, јер је он везан и заштићен као дио друге молекуле и стога не може изазвати  штету.

У нормалним станицама чак постоје ензими  који хватају слободне молекуле цијанида и комбинирају их са сумпором, чинећи их безопаснима. Тај  ензим је роданаза која делује као катализатор у реакцији повезивања слободног цијанида и сумпора. Спајањем цијанида са сумпором настају цианати, неутрална супстанца која једноставно прелази у урин не оштећујући здраве ћелије.

Али ћелије рака нису нормалне ћелије. Оне  садрже ензим који друге ћелије немају-бетаглукозидазу. Овај ензим, карактеристичан само за ћелије рака, одговоран је за откључавање ензима који делује на молекуле амагдyлина. Она ослобађа бензалдyхид и цијанид који  заједно  стварају токсичан спој. Он делује на бета-глукозидазу која  узрокује самодеструкцију ћелија рака.

Амагдyлин и леатрил, заједно са заштитним ензимима из здравих ћелија и ослобођеним ензимима из ћелија рака на тај начин су способне да униште ћелије рака без угрожавања здравих ћелија.

Јесмо ли ми људи постали толико кратковиди да ћемо одбацити све што нам је природа понудила како би били живи и здрави??

Хемотерапија пак, уз неодређен број ћелија рака убија мноштво других ћелија и слаби имунолошки систем.

Ђелије рака при том имају тенденцију повратка било где у телу, јер је пацијентово опште стање нарушено због присутности   хемо-токсина . Индустрија рака сматра неког излеченим ако се рак у року 5 година не врати. Процењује се да од оних који буду подвргнути „великом тројству“ у лечењу рака коју пропагира АМА (American Medical Association): операције, зрачења и хемотерапију, не више  од 3% пацијената спада у групу оних код којих 5 година нису нађени никакви знакови повратка рака. Осим слабих ефеката које има, примена овог начина лечења је и много скупља.

За неког ко има рак, потребно је значајно повећање дневног уноса витамина Б17  да би се амгдyлину омогућило да дође до ћелија рака са бета-глукозидазом. То је због тога јер неке молекуле амагдyлина буду неутрализоване од стране нормалних ћелија које садрже роданазу.

Међу онима  који су користили леатрил постотак  излечења међу обољелима који нису подвргавани стандардном: маинстреам поступку лечења,  је 85%. Међу онима који су прешли на терапију леатрилом након свега што конвенционална медицина нуди, постотак излечених је само 15%.

У Мексику је клиника која тврди да им је постотак излечених леатрилом 100%!

Обуздавање медицинске мафије

Још од 1920. они који практикују алтеративне терапије и лекове за  лечење рака  и њихови гласници, маргинализирани су,  узнемиривани, затварани па чак и убијани. Федералне агенције коришћене су за монтирање измишљених  оптужби или наметање пореза на хипотеке од стране ИРС-а (америчке агенције надлежне за прикупљање пореза) које су спроводиле америчке шерифске агенције. Тако је др. Гарy Глум  био узнемираван због писања књиге о производу под именом Ессиац Теа (Чајна мешавина позната у свету алтернативе, продаје се под именом Ессиац Теа и употребљава  за лечење рака  оп.прев.) Више погледајте овде.

Младић из Бруклина, Џејсон Вал (Jason Vale) био је у затвору јер је прекршио забрану о преношења другима путем ТВ-а , својих искустава о том како се излечио од рака користећи те злочесте коштице кајсија! Јасон је најсвежији пример како медицинска мафија има моћ над легалним  системом баш у случају Б17.

Леатрил који је потпуно неотрован забрањен је од стране ФДА 1971. године.

Кратко након забране 1971. искусни лекар др. Џон Ричардон  (John Richardon) који је успешно користио леатрил у лечењу рака, дошао је свом  пријатељу Едварду Грифину (Edward Griffin), објављиваном новинару-истраживачу и замолио га да напише нешто како би њему и другима помогао да наставе с применом леатрила на њиховим пациентима са раком.

Едвард Грифин је објавио своја истраживања у књизи под називом  Свет без рака. Ова књига не само да објашњава деловање леатрила и бележи неколико врста лечења рака, него је Грифина његов истраживачки нос одвео даље у зечју рупу, у само средиште настојања које проводи индустрија рака-да сва алтернативна средства за лечење рака држи подаље од светлости дана. Тако је открио да је Sloane-Kettering Institut за рак спалио сву документацију научних истраживања која доказују да је леатрил „врло делотворан“ у лечењу рака.

Грифин је ове документе добио од  др Ралфа Моса  (Ralph Mossa)  којем је било речено да доказе прикрије и да потврди  да је леатрил безвредан. Он је одбио па је био присиљен да напусти свој положај као ПР менаџер при Слоан-Кетерингу. Од тог времена- 1977. године, др Ралф Мос наставио је с писањем и објављивањем неколико књига о  различитим начинима лечења рака. Увек је право охрабрење видети инсајдера који излази напоље са информацијама! Неко други заузео је испражњено место др Моса у компанији и сервирао о леатрилу лажи које су касније пуниле странице медицинских часописа.

Што је у ствари са медицинским часописима? У последње време најпрестижнији New England Journal спустио  је своје  стандарде  и према њима не објављује чланке оних који су плаћени од стране великих фармацеутских компанија – осим ако износ не прелази 10 хиљада долара годишње. Да нису спустили стандарде не би имали довољан број чланака којима би испунили часопис! Наравно, већина медицинских часописа су ионако само место за оглашавање великих фармацеутских компанија.

У међувремену велики број истинских хуманиста, лекара, познавалаца биљака, писаца, забринутих због заташкавања истине, третирани су попут криминалаца, лудих чудака, а има и  оних којима су животи тотално упропашћени. То је трагично. Једнако као и чињеница  да милиони људи пате и умиру, док их за то време убјеђују да се противе коришћењу ефектнијих и мање болних поступака.

Језгра семенке кајсије, природан лек и превенција против канцерогених обољења.

Третмани леатрилом

Постоји  велик број прича људи који су у лечењу користили леатрил и коштице кајсија и при том имали успеха. Уобичајена препорука за превенцију је 5-7 семенака у току дана. Код  случајева рака  2-3 пута повећати дозу. Неки савјетују 1 сјеменку на сваких cca 4,5 kg  телесне  тежине. За одржавање, након терапије, вратити се на 5-7 семенки дневно.

Неки терапеути леатрилом дају пацијентима таблете витамина Б15 и пробавне ензиме, као што је папаин из папаје и бромалин из ананаса. Превелика количина семенки кајсије или леатрила, може проузроковати  мучнину и вртоглавицу. Нема забележених смртних случајева или поремећаја узрокованих леатрилом или семенкама кајсије, у сваком случају. Упркос неким забележеним успесима у случајевима комбиновања конвенционалне терапије и узимања летрила , та комбинација се не препоручује. Већина оних који комбинују ова два начина лечења, на крају напушта хемотерапију, али свеједно умиру.

Многи практиканти и писци препоручују терапију летрилом и семенкама комбиновану с неком другом алтернативном методом лечења рака, поготово ако сте препуштени сами себи и проводите лечење код куће. Читаоцима Natural Newsa  јасно је већ да је здрава храна и избегавање стреса неопходно у лечењу. Темељна промена начина живота, део је сваке постојане терапије у лечењу рака. Осим тога, мали миx алтернативних терапија које се међусобно подржавају, чини се као добар приступ лечењу.

Направите своје властито истраживање које можете започети доле наведеним линковима: Ови извори представљају више од  само добро обављеног домаћег задатка аутора чланка. Ауторова намера је да их користите као основу  вашег властитог истраживања . Зашто губити новац и здравље на отровне лекове кад толико тога имамо  на располагању као алтернативу , са много мање новца и негативних последица.

Извори.

Изврстан интервју Едварда Грифина о леатрилу и индустрији рака, погледајте овдје.

Преглед различитих врста терапије против рака, погледајте овдје.

Обиман, индексиран и категоризиран бесплатан попис терапија против рака са детаљима који вам могу бити од користи-права онлине библија различитих опција у лечењу рака, погледајте овдје.

Детаљне информације о  семенкама касјије

Информације о витамину Б17

Блог Phillip Daysa

Advertisements
Categories: Актуелности | 22 коментара

Кретање чланака

22 thoughts on “Семенке кајсије (марелице) убијају ћелије рака без штетних нуспојава

  • То треба да значи да се борба са овом опаком болешћу води, нажалост, још увек без резултата. Пошто сте поставили линк читаоци ће бити у прилици да виде и „другу страну медаље“ и хвала Вам на томе. Поздрав!

 1. To smo jeli kao djeca!!

 2. fantastično koristan i lep teks …

 3. odlično! hvala!

 4. Веома користан текст и за сваку похвалу. Решење је ту, али коме требају „здрави“ људи, зарађује се само на „болеснима“. О раку сам и ја писао овде http://kupole.wordpress.com/?s=%D0%A0%D0%90%D0%9A&submit=%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0 па коме треба може да прочита. Поздрав.

 5. Повратни пинг: Кајсија нам дарује лек против рака | Добро дрво

 6. hriska

  kod nas u Stipu Makedonija semenke od kajsije skupljamo, susimo i stavljamo u vodi kako bi omeksala kozica i izljupimo pa pecemo sa malo soli. Previse si ukusne. Oveaj specijalitet nazivamo JEVREJSKE SEMENKE zato sto ovaj recept su ostavili jevrei kada si ziveli tu

 7. Ovo ste napisali sa čime se ne slažem! „…Можете их јести колико хоћете, укусне су и здраве и можете их чувати као и бадеме целу годину.“
  Nego, sjemenke marelice su otrovne i NE SMIJU SE JESTI U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA!
  http://belko.gooforum.com/t126-marelica-prunus-armeniaca-l

  • Поштовани,
   Нажалост борба која се води са раком још увек је на штету људи. Сваку информацију о корисности лимуна, соде бикарбоне, јагода, коштица… ширимо у нади да ће превентивно утицати да се заштитимо.
   Пошто сте поставили линк у прилици смо да прочитамо још један мејл. Односи се на дневну количину уноса семенки… Опрезности никад доста. Препоручујем посетиоцима блога да посете и Ваш линк. Леп поздрав из Срема.

 8. ja u to verujem sto posto

 9. Armeniacus

  Kako verovati ičemu što se nađe na internetu???
  Prvo na jednom sajtu prošitam: „15 zrna kajsije sadrže dovoljno cijanida da ubije dete“, a sad ovde: „Можете их јести колико хоћете“???

  • Одлично Вам је питање. У једној студији која се зове Филозофија страха испитаницима је постављено питање да ли су за забрану материје за коју важи следеће: Једном када почне да се узима изазива трајну зависност, њено удисање изазива гушење, апстиненција од ове материје изазива смрт, од ње умре велики број људи у току године. Наравно да су сви испитаници листом били против ове материје и то за ригорозну забрану. Испоставило се да је у питању обична вода, коју од када се родимо узимамо до смрти, не можемо је удисати и многи се нажалост, удаве у њој. Тако Вам је то, све може бити приказано и као добро и лоше, зависи од угла гледања. Што се тиче семенки кајсија, моји родитељи су их јели, јела сам их и ја, не бројећи семенке. Опрезнија сам много према стварима које нису узимали моји преци (киви, алоја, чичока). Волим да кажем да ми нису писане у генима, што је вероватно тотална глупост али то је мој став.
   Препоричујем Вам да погледате најновији чланак на овом блогу, преузмете честитку и СВЕ НАЈБОЉЕ….

  • Ipak, pored procitanih pitanja i odgovora, jos uvijek zasigurno neznam koliko treba na dan jesti sjemenki kajsije.

 10. Ево и ја да дам свој допринос. Превентивно против рака је потребно појести три бадема на дан и неће бити проблема никада. Што се тиче семенки од кајсије превентивно је довољно појести до 10 семенки на дан, Ако је почетна фаза онда 20 – 30 семенки биће довољно. Ако је поодмакла фаза онда 80 семенки. Месо не јести ни под разно, а најбоље је јести лубенице, репу, мркву и коприву као једину храну. Од воде пити Пролом воду, а не чесмовачу и бити позитиван.
  Ни најбоља храна неће помоћи ако сте негативни или у негативном друштву. Психа је ипак најбитнија јер је лек у нама самима…….

 11. ja sam jeo i po dvadeset dnevno pa me nije ubilo 🙂 niti imam ikakva ostecenja u organizmu 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

Блог на WordPress.com.

%d bloggers like this: